За нас

„За нас“ започна като „за мен“ преди около 10 години.Vankata_2014_Bez_fon

Видях няколко души да надуват балони с хелий за детски празник и си казах „тази идея може да се развие“, и я развих.

След десетилетие целенасочени усилия, и значителна на моменти помощ от близки и познати, днес „ХЕЛИУМБГ“ разполага с натрупана материална база и „ноу хау“, с което да бъдем полезни за Вашия личен празник или фирмено събитие. Правим цялостна украса с балони, доставяме балони с хелий на място (за момента в гр. София и околностите), развиваме нашите онлайн магазини с тематично свръзани продукти и услуги – парти артикули, букети с бонбони. Разширяваме възможностите в секцията „направи си сам“, с отдаване под наем на бутилки с хелий, електрически помпи за балони, и всичко друго, което ще Ви позволи да реализирате идеите си където решите из страната.

Аз, и хората, които всеки ден надграждат идеята „ХЕЛИУМБГ“, знаем колко е важно да сме на разположение, когато можем да Ви помогнем, да Ви спестим време, пари, и да допринесем за усмивките и доброто настроение.

Винаги сме под ръка – телефон, и-мейл, Фейсбуук и Гуугъл+, както Ви е удобно, отговаряме максимално бързо.

Сериозният натрупан опит допринесе за играждането на организационна култура и основни принципи:

– Да не се допуска компромис с използваните материали, консумативи и предлагани артикули – редовният клиент ни е много по-ценен от еднократната продажба на нещо, което не е на необходимото ниво.

– Акцентът да бъде върху предварителната работа с клиентите – не е необходимо да сте детайлно запознати с тънкостите на балонните украси, наша задача е да Ви консултираме какви ще са най-подходящите варианти за Вас, с оглед на бюджета, Вашите идеи, мястото и поводът на събитието.

– Идеята и целите са водещи, не цената. Често някое хрумване или идея може да се реализира добре и със сравнително малки суми. Консултирайте се с нас, без обвързване с покупка.

– Да се стремим работата с нас да е лесна, бърза и ефективна. Отделяме време да сме постоянно „в крак“ с новите технологии и възможностите да Ви предоставяме добра услуга – онлайн “cloud”системи за организиране на информацията, процесите и поръчките, приложения за организиране на задачите, онлайн магазини, канали за комуникация с Вас –  Фейсбуук, Гуугъл+.

– Да сме гъвкави в цените. Предлагаме отстъпки на клиентите, които ни се доверяват и съвместно повишаваме обемите на продажбите.

– „В крак“ с бизнеса – голяма част от нашите клиенти са също компании, крайни потребители, а често и посредници в нашите услуги. Адаптираме се към Вашите бизнес процеси, с цел да спестим за Вас време и да спомогнем за увеличаването на оборотите. Знаем, че Вашите доволни клиенти са и наши доволни клиенти.

– Постоянно разширяваме нашето портфолио в насока към използването на балоните за реклама – брандирани балони с Вашето лого, изработване на лого-стена от балони, послание към Ваши контрагенти с рекламен балон в кутия, изработване на картончета с Вашето лого или послание, които се прикрепят към балоните.

– Постянна адпатация с оглед на търсенето и нуждите – ако не откриете в нашето портфолио стоката или услугата, която търсите, не щракайте веднага „Х“. Нека се чуем, често може да Ви спестим значително време в търсене на подходящи контакти и фирми.

– Правим изненади за любим човек, подаръци, и балони за децата.

Открити сме към взаимноизгодни бизнес партньорства и съдействие. Нека поговорим, все пак „добрите идеи идват от много идеи“.

ИВАН НИКОВ
Управител
„ХЕЛИУМБГ.КОМ“