Балони за абитуриентски бал

0.60лв.

Балони за абитуриентски бал – ЦЕНИ:
– Балон с хелий – 6 лв./бр.

– Ненадут балон – бройка – 0,6 лв./бр.
– Ненадут балон – 50 и повече бройки – 0,53 лв./бр.
– Ненандут балон – пакет 100 бр. – 29,1 лв.

* Цветовете са миксирани.

* Латексовите балони с хелий летят около 8-10 часа. Може да удължим живота им като ги обработим със специална паста – hi-float / хай-флоут. 

Може да се вземат от склада ни в ж.к. Дружба-1 (с предварителна уговорка) или да се доставят/надуят на място в гр. София. Не е подходящо за изпращане по куриер.

За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

Описание

Балони за абитуриентски бал

балони за абитуриентски бал
балони за абитуриентски бал


Подходяща украса за абитуриентски балове. Може да се купуват както ненадути балони, така и да правим цялостна украса за събитието. Може да ги надуем с хелий и да ги аранжираме в снопчета с тежести. Освен за украса първоначално с гостите на абитуриентите, после балоните може да се вземат и да се носят на следващите места. Както за училището, така и към вечерния ресторант. Балоните за абитуриентски бал, аранжирани в снопчета, могат да се поставят на самите маси. Така те са централно разположени и същевременно не пречат хората да се виждат. Може лесно да се местят и около масите и около дансинга. Не са подходящи да се връзват за колите. Надути с нормалния си размер имат силно съпротивление, следователно бързо ще се напукат или ще излетят, когато колата се засили.

Може и сами да надувате балони с хелий, с нашата услуга >Бутилка с хелий под наем<