Балони с хелий тип пастел

1.90лв.

Стандартни

балони с хелий

– тип пастел. Цветове по Ваш избор. 
– РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦВЕТОВЕТЕ БАЛОНИ >ТУК<

* Латексовите балони с хелий летят около 8-10 часа. Може да удължим живота им като ги обработим със специална паста – hi-float / хай-флоут. 

Може да се вземат от склада ни в ж.к. Дружба-1 (с предварителна уговорка) или да се доставят/надуят на място в гр. София. Не е подходящо за изпращане по куриер.

За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

Описание

балони с хелий


са хубава украса, както за лични така и за фирмени празници и събития. С тях може за кратко време да преобразите ресторант или офис и да създадете празнично настроение. Можем да Ви консултираме какви украси ще са подходящи за вашия повод и конкретно помещение. Желателно е балоните с хелий да се аранжират в снопчета с тежести, без да се допират до стени и тавани, които в някои случаи може да пукат балоните. Молим да се има предвид, че наклонени тавани, такива с много кабели и лампи, както и климатици и вентилация не са подходящи по тях да се пускат свободни балони.
Може да разгледате различни идеи тип „направи си сам“ >ТУК<.
Защо балоните с хелий спадат? – > Хелият има много ситна структура и от момента на надуване на балона, той започва да излиза малко по малко през неговите пори.
Защо когато се вдиша хелий, гласът става тънък? -> Хелият не въздейства на гласните струни. Той е по-рядка среда за разпространение на звуковите вълни, в сравнение с обикновения въздух. Това е причината звуковите вълни да се движат по-бързо.
Латексовите балони са изработени от каучук, който е естествен материал и не замърсява околната среда. По тази причина тези балони стареят. Желателно е да ползвате вашите балони не много време след като сте ги закупили. Старите балони се пукат по-лесно или по тях при надуване се образуват неприятни мехури. 
Важно е балоните с хелий да се надуват на същата температура, на която ще бъде самото събитие. Причината е, че като всеки газ хелият се свива на студено и се разширява на топло. Например, ако надуете балони с хелий до нормален размер на студено и после ги вкарате в топло помещение, хелият ще се разшири и балоните ще започнат да се пукат. 
Повече информация как да поръчате може да видите и в секция „ПОРЪЧКИ“ >ТУК<