Балони цифри големи – ненадути или надути с въздух – 1бр.

9.90лв.

Вижте вариант на тези балони, но надути с хелий >ТУК<

ЦЕНА НЕНАДУТ – 9.9 лв./бр.
ЦЕНА НАДУТ С ВЪЗДУХ И ВРЪВЧИЦИ В ГОРНАТА СТРАНА – 12,9 лв. 

Фолиев балон цифра около 100 см. В МОМЕНТА НАЛИЧНИ В ЦВЕТОВЕ: СРЕБРИСТО, ЗЛАТИСТО, СИНЬО И РОЗОВО/ЦИКЛАМЕНО. Подходящ за лични и фирмени рождени дни, посрещане на Новата година.

Може да се вземе от склада ни в ж.к. Дружба-1 (с предварителна уговорка) или да се достави/изработи на място в гр. София. Може да се изпраща по куриер ненадут и лесно да се надуе на място. 

За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.
* Показаните снимки в галерията вляво са на балони пълни с хелий. Тези без хелий са същите, но не летят.

ИЗБЕРЕТЕ ЦИФРА ОТ ПАДАЩОТО МЕНЮ

Изчистване
Код: Няма Категории: ,

Описание

Балони цифри големи

Вижте вариант на тези балони, но надути с хелий >ТУК<

Когато са надути с хелий тези балони летят и може да издържат няколко дни. Когато са надути с въздух трябва да се закачат да „висят“ от таван, корниз или друго подходящо място, където може да се завържат. Също може да се залепят с тиксо към стена или прозорец.

Този тип балони може да бъдат взимани и 1-2 дни преди самото събитие, понеже те задържат хелия значително по-дълго от латексовите балони и летят няколко дни. Това позволява балоните да се използват за по-продължителни събития – промоции на продукт или рожден ден на фирма. 

Най-често балоните цифри връзваме с връзка, на долния край на която има тежест. Така балоните стоят хубаво изправени във въздуха и се виждат много добре на снимките. Отличен декор за селфита :-).  Също така могат лесно да се местят. Когато са надути с въздух, балоните може да се завържат с прозрачна корда и да „висят“ изправени във въздуха. 

Важно е да имате предвид, че фолиевите балони, или по-точно хелият вътре, реагира на промяна в температурата – свива се на студено и се разширява на топло. Когато поръчвате тези балони, е желателно да уточните дали те ще се ползват на сравнително топло или на студено място, за да знаем как да ги надуем така, че да изглеждат отлично. Така ще избегнем ситуация, при която балоните са надути в топло помещение, а вие ги занесете на студено и те се свият, което няма да е красиво. Също трябва да се внимава за обратната ситуация – ако балонът е надут максимално на студено, ако го вкарате в много топло помещение, от разширяването на хелия е възможно да се спука. 

Балоните цифри позволяват да бъдат ползвани / надувани многократно. След като мине събитието или с времето балоните спаднат, може да вкарате сламка в самозалепващата клапа и да спаднете балона. Сгъвате го и го прибирате на не е на много топло или студено и да не е на пряка слънчева светлина. Ако е здрав, след време балонът може отново да се надуе с въздух или хелий. По същия начин ако балонът леко спадне, може да вкарате сламката в клапата и да го донадуете.

Балоните имат „ушенца“ на различни места, за които се връзват за да стоят изправени. Съответно когато са надути с хелий се ползват ушенцата в долната част, а когато са надути с въздух да „висят“, се ползват ушенцата в горната част. 

Фолиев балон цифра е еднакъв за цифра „6“ и цифра „9“, като в зависимост как се обърне е или едната или другата цифра. 

Допълнителна информация

ЦВЕТОВЕ

СРЕБЪРНИ, ЗЛАТНИ, ЦИКЛАМЕНИ, СИНИ