Бутилка с хелий под наем – за 50 балона

110.00лв.

ЦЕНА: – Бутилка с хелий за 50 балона – 110 лв. Заплаща се само хелият в бутилката, няма такса за ползването на бутилката (за първите 7 календарни дни). Бутилката следва да бъде върната до седем календарни дни, включително деня на вземане.
* При вземането на бутилката се заплаща депозит от 100 лв., което после Ви се връща. Сключва се опростен договор, в който се описва до коя дата трябва да се върне бутилката, съответно депозитът. Допуска се задържане на бутилка до максимално 14 календарни дни, като за вторите седем дни се таксуват общо 6 лв. наем.

Бутилка под наем може да се вземе от склада ни в ж.к. Дружба-1 (с предварителна уговорка), да се достави с наш транспорт в рамките на гр. София, а също и да се изпрати по куриер в цялата страна. Транспортът с куриер е за сметка на клиента и в двете посоки. 

За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

>Вижте и вариант за бутилка с хелий под наем за 100 балона ТУК<

 

Описание

* Броят на балоните е изчислен приблизително при използване на стандартни обли латексови балони с диаметър 26/28 см и обем на балона около 8-10 литра. 
* При вземането на бутилката се прави кратък инструктаж за лесно и бързо боравене с бутилката. Не са необходими никакви специални знания или умения. 
* Бутилката тежи около 8 килограма, висока е около 75 см. и е с диаметър около 20 см. Без проблем влиза в багажник на всякакъв автомобил и може спокойно да се пренася на ръка на средни разстояния. Ползваме технически изправни бутилки и до сега не сме имали проблеми. Въпреки това съветваме да се избягва пряк контакт метал-метал при транспортиране, както и да не се оставя за дълго бутилката на неблагоприятни метеорологични условия – дъжд, сняг, пряко слънце, ниски или високи температури. 
* Нужно е да предвидите около 40 секунди на балон за надуване и връзване. 
* Стандартните латексови балони с хелий летят около 8-10 часа. Важно е да предвидите надуването на балоните да става по възможност до 2-3 часа преди самото събитие, за да издържат свежи по-дълго. Не може например да надуете балоните днес и да очаквате да издържат утре, най-вероятно до сутринта ще са започнали да падат. Причината е, че хелият има много ситна структура и излиза през порите на балона. 
* Ако Ви е важно балоните да летят по-дълго, можем да ги обработим със специална паста hi-float / хай-флоут
* Ако желаете да надувате фолиеви балони, можем да предложим специален накрайник със символичен наемът от 3 лв. общо за 7 дни. 

Освен бутилката можем да Ви предложим също готови връзки за бързо и лесно връзване на балоните (пестят много време), както и самите балони. Така ще може сами да направите весела украса с балони с хелий.