Искате ли да поемете бизнеса? Купете го сега

балони цифри големи розово злато хелиумбг
балони цифри големи розово злато хелиумбг

Здравейте,

Казвам се Иван Ников и стартирах тази дейност преди над 15 години. Сега ми се налага да пътувам в чужбина и да поема нови проекти. Затова предлагам изградения с толкова желание и старание бизнес за продажба. Не търся печалба, затова цената е смятам съвсем добра. Ще се радвам някой да продължи дейността със същото удовлетворение от добре свършената работа, с каквото съм работил и аз.

Ето и предложението: ЦЕНА 6 900 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
– Изградена с годините клиентела – служебният телефон и сайтът са активни от 2006-та година и много хора ги знаят. Оценка в GOOGLE 4.8 от максимална 5 с над 50 ревюта и коментара.
– Разработен уеб-сайт с почти 20-годишна история.
          – Отлично индексиране в GOOGLE – посещаван от над 2000 души месечно.
          – Работещ онлайн магазин. Лесно могат да се добавят допълнителни категории артикули. Може да предоставим контакти с фирми вносители на детски играчки и фойервеки, с които сме работили през годините.
          – Сайтът е изработен на най-популярната платформа – WordPress. Това позволява лесно собственикът на сайта да редактира съществуваща информация, да маха артикули и да добавя нови. Да оповестява промоции и актуални предложения. Също така платформата WordPress има много добре разбработени механизми за защита и оптимизиране на скоростта на сайта (един от най-важните показатели за GOOGLE, за да показва сайта на предни позиции).
          – Има „риспонсив дизайн“ (responsive design) – графичните елементи автоматично се преподреждат и оразмеряват в зависимост от размера на екрана на устройството, на което се визуализаира сайтът. Т.е. сайтът изглежда и работи еднакво добре както на компютри, така и на мобилни телефони и таблети. Това е изключително важно, понеже преди няколко години GOOGLE въведоха политиката „mobile first”- най-важно е сайтът да изглежда и работи добре на мобилни телефони, понеже вече повечето посещения в сайтовете са от мобилни телефони, а не от компютри.

– FACEBOOK страница с над 1000 последователи.

– Контакти с вносители на балони и фирми, които правят печат върху балони. От всички тези фирми се ползват преференциални цени като търговци на едро.
– Контакти с вносители и дистрибутори на хелий.

ПЪЛНО МАТЕРИАЛНО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ
– Бутилки за хелий висок клас (леки, алуминиеви, удобни за пренасяне, тежат 6 кг. Обикновените стоманени тежат повече от двойно на това тегло).
– Множество стойки за изработването на различни украси – арки, колони, сърца, кръгла стойка 80 см., кръгла стойка 180 см., стойки за поставяне на балони с въздух на държачи и т.н.
– Електрически помпи за професионална работа – с две активни дюзи за надуване на два балона едновременно с едно движение.
– Редуцир-вентил, манометър, тръба с манометър за преливане на хелий между бутилки и подготвяне на нужното количество газ при предоставяне на бутилки с хелий под наем.
– Голямо количество латексови балони. Различни цветове, размери и щампи.
– Голямо количество фолиеви балони: различни форми (сърца, звезди, кръгли), различни щампи, размери и форми. Фолиеви цифри – малки и големи (подходящи за пълнене с хелий).
– Голямо количество панделки за балони.
– Различни видове парти артикули: свещички, фонтани за торта, банери и т.н.

НОУ-ХАУ
– 3 дневно обучение как се правят различните видове украси с балони + теория и специфики при използването на хелий, латексовите и фолиевите балони. Как се измерва количеството хелий в бутилките. Как се изчислява за колко балона (латексови, фолиеви, различни размери) ще е достатъчно дадено количество хелий. Може заедно да отидем на няколко поръчки, за да се демонстрира всичко нагледно.

РАЗРАБОТЕНО ПОРТОФЛИО И ГОЛЯМ ОБЕМ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ОТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ УКРАСИ

– Лого и готов дизайн за визитни картички.

АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕС ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕН НА 0887 071 389