ПИРОБАТЕРИЯ Аленият рицар AF2011

75.00лв.

Пиробатерия със 100 изстрела.
А. Червен божур и краклинг с червена опашка; В. Зелен божур и пращене със зелена опашка; C. Син божур и пращене със синя опашка; D. Лилав божур и пращене с червена опашка; E. Оранжев божур и краклинг със зелена опашка; F. Последните пет изстрела излитат с титаниев салют и бели искри със сребърна опашка.
 КАТЕГОРИЯ 2
Възрастово ограничение: 16 години
Размер: 125х20mm
Тегло: 3.500 кг
* Минимална поръчка от онлайн магазин „ФОЙЕРВЕРКИ“ – 15 лв.

За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

Описание

ПИРОБАТЕРИЯ Аленият рицар AF2011

Уважаеми клиенти, информираме Ви, че съгласно Закона за Контрол на ВВОБ, има ограничения за транспортиране на пиротехнически изделия. Всички интересуващи Ви артикули могат да бъдат доставени с осигурен от нас транспорт в рамките на гр. София – цена за доставка – 7 лв.
* Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни, като в зависимост от натовареността може да се реагира и в по-кратки срокове.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА – видео със съвети за безопасност може да видите >ТУК<
Пиробатериите изстрелват различен брой огнени топки, които при възпламеняване на височина 15-25м , възпроизвеждат различни по вид и цвят звукови и светлинни ефекти.

САМО ЗА УПОТРЕБА НА ОТКРИТО!
Избягвайте препятствия отгоре.
Закрепете изделието здраво върху твърда и равна повърхност, като осигурите свободно въздушно пространство над и около него. Отстранете оранжевия предпазител на възпламенителя и изтеглете възпламенителя внимателно встрани от пиробатерията. Стоейки отстрани, запалете края на възпламенителя и се отдалечете незабавно на не по-малко от 8м. Ако изделието не се запали или има съмнение за не изстреляни заряди, изчаква се не по-малко от 5 минути,след което се залива с вода. Неправилната употреба може да доведе до наранявания и пожар. ВНИМАНИE УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ СТЕ ПОСТАВИЛИ ИЗДЕЛИЕТО В ПРАВИЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ НАГОРЕ! ВИНАГИ ПАЛЕТЕ ВЪРХА НА ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ! НИКОГА НЕ СЕ НАДВЕСВАЙТЕ НАД ИЗДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ И СЛЕД КАТО СТЕ ЗАПАЛИЛИ ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ!