ПИРОБАТЕРИЯ Showtime 724-3

16.00лв.

24 изстрела,
A. червена опашка към червени перли и бели искри
B.зелена опашка към лилави перли и зелени искри
C. червена опашка към сини перли и червени искри
D. зелена опашка към продължителен дъжд

 КАТАТЕГОРИЯ 2

Възрастово ограничение: 16 години

18*23*120

Тегло: 0.750 кг

* Минимална поръчка от онлайн магазин „ФОЙЕРВЕРКИ“ – 15 лв.
За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

Описание

ПИРОБАТЕРИЯ Showtime 724-3

Уважаеми клиенти, информираме Ви, че съгласно Закона за Контрол на ВВОБ, има ограничения за транспортиране на пиротехнически изделия. Всички интересуващи Ви артикули могат да бъдат доставени с осигурен от нас транспорт в рамките на гр. София – цена за доставка – 7 лв.
* Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни, като в зависимост от натовареността може да се реагира и в по-кратки срокове.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА – видео със съвети за безопасност може да видите >ТУК<
Пиробатериите изстрелват различен брой огнени топки, които при възпламеняване на височина 15-25м , възпроизвеждат различни по вид и цвят звукови и светлинни ефекти.

САМО ЗА УПОТРЕБА НА ОТКРИТО!
Избягвайте препятствия отгоре.
Закрепете изделието здраво върху твърда и равна повърхност, като осигурите свободно въздушно пространство над и около него. Отстранете оранжевия предпазител на възпламенителя и изтеглете възпламенителя внимателно встрани от пиробатерията. Стоейки отстрани, запалете края на възпламенителя и се отдалечете незабавно на не по-малко от 8м. Ако изделието не се запали или има съмнение за не изстреляни заряди, изчаква се не по-малко от 5 минути,след което се залива с вода. Неправилната употреба може да доведе до наранявания и пожар. ВНИМАНИE УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ СТЕ ПОСТАВИЛИ ИЗДЕЛИЕТО В ПРАВИЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ НАГОРЕ! ВИНАГИ ПАЛЕТЕ ВЪРХА НА ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ! НИКОГА НЕ СЕ НАДВЕСВАЙТЕ НАД ИЗДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ И СЛЕД КАТО СТЕ ЗАПАЛИЛИ ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ!