Поръчки


Максимално гъвкави сме и няма минимално количество за поръчки. Има разлика във възможностите за доставка.

– За поръчки на балонна украса при поне 20 балона с хелий или обща стойност на поръчаните стоки и услуги поне 40.00 лв. (без стойността на доставката) може да доставяме на място до адрес: За района на София доставката е 20.00лв; За ж.к.  Дружба – 10 лв. За кварталите непосредствено след Околовръстен път – 26.00лв. (Симеоново, Драгалевци, Панчарево); За гр. Банкя и с. Бистрица – 40 лв.; 

– Поръчки за балонна украса под 20 балона с хелий, както и  продукти и услуги за по-малко от 40.00 лв., може да се вземат на място от нашия офис в ж.к. Дружба бл 76А с предварителна уговорка на телефон 0887071389.

– Поръчки може да изпращаме и чрез таксиметрова кола за сметка на клиента (за балони с хелий – минимално количество 10 бр.). Включваме 3 лв. за повикване на такси и подготовка на пратката. В този случай обикновено плащането към нас става най-лесно като ви изпратим на 10-цифрен код за плащане на каса на ИзиПей / EasyPay. Плащането може да стане също по банка или през Revolut. 

Ако смятате за нужно, може предварително да се срещнем на мястото на събитието. Показваме мостри на балоните и уточняваме цялостната украса на помещението. Посещението за оглед се заплаща 20 лв. + цената на посещение до конкретната локация. Примерно ако е в рамките на града до Околовръстния път е 20 + 20 = 40 лв. 

За да поръчате доставка, позвънете на нашия мобилен телефон – 0887 071 389. Изпращайте запитвания и на нашия и-мейл: office@heliumbg.com. Желателно е заявката да се подава поне 3-4 дни преди датата на доставка. Стараем се при необходимост да реагираме и при по-кратки срокове. При обаждането си е желателно да уточните:

• Телефон за обратна връзка
• Лице за контакт
• Адрес, дата и час за доставката
• Видове декорации, брой балони, предпочитания за цветовете на балоните, цвят на връзките (бяло, златно или черно) и т.н.
• Данни за фактура, ако сте фирма (по и-мейл: office@heliumbg.com)

поръчки
поръчки

*При определяне на часа за доставката, имайте предвид, че ако балоните се надуват на място е необходимo около половин – една минута на балон.
*Латексовите балони с хелий издържат във въздуха от 6 до 10 часа в зависимост от околната температура (за размер 26см.)! Може да заявите предварително обработване на балоните със специален гел „хай флоут“ / „hi-float, който удължава времето за летене на балоните до около 2-3 дни. 

– Приемаме и разплащане през EPAY / EASYPAY, за удобство на нашите клиенти. С 10-цифрения код, който може да продиктуваме или да изпратим със sms / и-мейл, може бързо и лесно да се заплати електронно или в брой, на някоя от стотиците каси на EASYPAY. Това ни дава възможност да сме гъвкави при ситуации, изискващи незабавна реакция. Може например да изпратим спешна поръчка за балони по такси или куриер, а плащането да стане от разстояние, именно чрез 10-цифрения код.

– Разплащанията може да стават също в брой на място при поръчката, по банков път, както и чрез наложен платеж по куриер. Вече предлагаме възможност за заплащане и през Револют / Revolut