Поръчки


Максимално гъвкави сме и няма минимално количество за поръчки. Има разлика във възможностите за доставка.

– За поръчки на балонна украса при поне 25 балона с хелий или обща стойност на поръчаните стоки и услуги поне 48.00 лв. (без стойността на доставката) може да доставяме на място до адрес: За района на София – 12.00лв; За ж.к.  Дружба – 5 лв. За кварталите непосредствено след Околовръстен път – 14.00лв. (Симеоново, Драгалевци); За гр. Банкя и с. Бистрица – 24 лв.; 

– Поръчки за балонна украса под 25 балона с хелий, както и  продукти и услуги за по-малко от 48.00 лв., може да се вземат на място от нашия офис в ж.к. Дружба бл 76А.

– Поръчки може да изпращаме и чрез таксиметрова кола за сметка на клиента (за балони с хелий – минимално количество 10 бр.). Включваме 2 лв. за повикване на такси и подготовка на пратката. В този случай обикновено плащането към нас става най-лесно като ви изпратим на смс 10-цифрен код за плащане на каса на ИзиПей / EasyPay. 

– За артикулите от секциите „СПОРТНИ СТОКИ“, „ИГРАЧКИ“ и „ПАРТИ АРТИКУЛИ“, за които това е подходящо, се ползват куриери. Ако поръчката от тези раздели е част от поръчка за украса с балони, обикновено най-удобно е артикулите се доставят на мястото на поръчката с наш транспорт. 

Ако смятате за нужно, може предварително да се срещнем на мястото на събитието. Показваме мостри на балоните и уточняваме цялостната украса на помещението. Посещението за оглед е на цена 30 лв.

За да поръчате доставка, позвънете на нашия мобилен телефон – 0887 071 389. Изпращайте запитвания и на нашия и-мейл: office@heliumbg.com. Желателно е заявката да се подава поне 3-4 дни преди датата на доставка. Стараем се при необходимост да реагираме и при по-кратки срокове. При обаждането си е желателно да уточните:

• Телефон за обратна връзка
• Лице за контакт
• Адрес, дата и час за доставката
• Видове декорации, брой балони, предпочитания за цвета, с/без нишка и т.н.
• Данни за фактура, ако сте фирма (по и-мейл: office@heliumbg.com)

поръчки
поръчки

*При определяне на часа за доставката, имайте предвид, че ако балоните се надуват на място е необходимo около половин – 1 мин. на балон.
*Латексовите балони с хелий издържат във въздуха от 8 до 15 часа в зависимост от околната температура! Може да заявите предварително обработване на балоните със специален гел „хай флоут“ / „hi-float, който удължава времето за летене на балоните до около 24 часа. 

– Приемаме и разплащане през EPAY / EASYPAY, за удобство на нашите клиенти. С 10-цифрения код, който може да продиктуваме или да изпратим със sms / и-мейл, може бързо и лесно да се заплати електронно или в брой, на някоя от стотиците каси на EASYPAY. Това ни дава възможност да сме гъвкави при ситуации, изискващи незабавна реакция. Може например да изпратим спешна поръчка за балони по такси или куриер, а плащането да стане от разстояние, именно чрез 10-цифрения код.

– Разплащанията може да стават също в брой на място при поръчката, по банков път, както и чрез наложен платеж по куриер.