hi-float хай-флоут паста за балони с хелий

0.70лв.

ЦЕНА за обработка на един балон (наш или ваш)

>с размер 26 см. – 0,7 лв./бр.</p

>с размер 30 см. – 0,7 лв./бр.

>Латексови балони сърцa – 0,7 лв./бр.

>Голям латексов балон диаметър 48 см. – 3 лв./бр.

Паста за балони с хелий, която удължава времето им за летене. Хелият има много ситни молекули, а латексовите балони имат пореста структура. Затова от момента на надуването им латексовите балони с хелий започват да спадат. За най-масовите размери балони с диаметър 26 и 30 см. времето за летене е между 6 и 12 часа. Пастата hi-float / хай-флоут прави защитен слой от вътрешната страна на балона, който позволява да се задържи хелият вътре по-дълго.

За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

Изчистване
Код: Няма Категории: ,

Описание

hi-float / хай-флоут паста за балони с хелий

 

С тази паста може да се обработват почти всички видове латексови балони, които предлагаме, включително: >БАЛОНИ НА ТОЧКИ< , >БАЛОНИ ЗА МОМИНСКО ПАРТИ< , >БАЛОНИ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ<

ИНСТРУКЦИИ: Обработката с hi-float / хай-флоут, удължава времето за летене на балони с допълнително около 1-2 дни. Ако вземете балони на единия ден следобед, обикновено летят до вечерта на следващия ден. 
ВАЖНО!!! След като балоните са обработени с пастата, е важно те да се съхраняват на температура не по-ниска от 21-22 градуса целзии. 
> Няколко са критериите, по които се определя колко паста е достатъчно да се сложи в балони. Универсални ориентири са: при изпомпването на hi-float / хай-флоут в балони, с пръсти да се усеща количеството да е долу-горе колкото грахово зърно. Като се размаже пастата отвътре на балона, трябва да е мазно, но да не може да изтича като се обърне балонът надолу и се избутва пастата.
> Хубаво е преди обработка с пастата балоните да се надуят с помпа за въздух и после да се изпуснат.
> Пастата е подходяща само за латексови балони и не се използва за фолиеви.