Балони цифри големи 1 м – сребро / арт. № 0012

5.50лв.19.90лв.

ЦЕНА:
>НЕНАДУТ – 5.5 лв./бр.
>НАДУТ С ВЪЗДУХ И ВРЪВЧИЦИ В ГОРНАТА ЧАСТ – 10 лв./бр.
>НАДУТ С ХЕЛИЙ, С ВРЪЗКИ И ТЕЖЕСТИ В ДОЛНАТА ЧАСТ – 19.9 лв./бр.

Балони цифри фолиеви 1 метър високи  
В МОМЕНТА НАЛИЧНИ В ЦВЕТОВЕ: сребро, > ЗЛАТО < и > РОЗОВО ЗЛАТО <

Може да се вземе от склада ни в ж.к. Дружба-1 (с предварителна уговорка) или да се достави/изработи на място в гр. София. Може да се изпраща по куриер ненадут и лесно да се надуе на място с въздух. 

* Показаните снимки в галерията вляво са на балони пълни с хелий. Тези без хелий са същите, но не летят.

За повече информация се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

Изчистване

Описание

Балони цифри големи 1м. сребро

Когато са надути с хелий тези балони летят и може да издържат няколко дни. Когато са надути с въздух трябва да се закачат да „висят“ от таван, корниз или друго подходящо място, където може да се завържат. Също може да се залепят с тиксо към стена или прозорец.

Този тип балони може да бъдат взимани и 1-2 дни преди самото събитие, понеже те задържат хелия/въздуха значително по-дълго от латексовите балони и летят няколко дни. Това позволява балоните да се използват за по-продължителни събития – промоции на продукт или рожден ден на фирма. 

Най-често балоните цифри връзваме с връзка, на долния край на която има тежест. Така балоните стоят хубаво изправени във въздуха и се виждат много добре на снимките. Mогат лесно да се местят.

Важно е да имате предвид, че фолиевите балони, или по-точно хелият или въздухът вътре, реагират на промяна в температурата – свиват се на студено и се разширяват на топло. Ако балоните ще стоят на слънце или ще се транспортират в слънчево и топло време е хубаво да не се пълнят докрай, а да се остави малко толеранс за температурното разширение. Когато стигнете до крайното място може да им се вкара малко въздух за да се изпънат, ако има нужда.

Балоните цифри позволяват да бъдат ползвани / надувани многократно. След като мине събитието или с времето балоните спаднат, може да вкарате сламка в самозалепващата клапа и да спаднете балона. Сгъвате го и го прибирате на сухо на стайна температура, и да не е на пряка слънчева светлина. Ако е здрав, след време балонът може отново да се надуе с въздух или хелий. По същия начин ако балонът леко спадне, може да вкарате сламката в клапата и да го донадуете.

Балоните имат „ушенца“ отгоре и отдолу, за които се връзват за да стоят изправени. Съответно когато са надути с хелий се ползват ушенцата в долната част, а когато са надути с въздух да „висят“, се ползват ушенцата в горната част. 

Допълнителна информация

НАДУТ ИЛИ НЕНАДУТ

НЕНАДУТ, НАДУТ С ХЕЛИЙ, НАДУТ С ВЪЗДУХ