Балон за новородено момче фолиев

3.50лв.4.50лв.

ЦЕНА:
> НЕНАДУТ 3,5 лв./бр. 
> НАДУТ С ВЪЗДУХ 4,5 лв./бр. 

Може да се вземе от склада ни в ж.к. Дружба-1 (с предварителна уговорка) или да се достави/изработи на място в гр. София. Може да се изпращат по куриер в ненадуто състояние.

За повече информация ни  се обадете на 0887071389 или ни пишете на office@heliumbg.com.

 

Изчистване

Описание

Балон за новородено момче фолиев

 

Важно е да имате предвид, че фолиевите балони, или по-точно хелият или въздухът вътре, реагират на промяна в температурата – свиват се на студено и се разширяват на топло. Когато поръчвате тези балони, е желателно да уточните дали те ще се ползват на сравнително топло или на студено място, за да знаем как да ги надуем така, че да изглеждат отлично. Така ще избегнем ситуация, при която балоните са надути в топло помещение, а вие ги занесете на студено и те се свият, което няма да е красиво. Също трябва да се внимава за обратната ситуация – ако балонът е надут максимално на студено, ако го вкарате в много топло помещение, от разширяването на хелия е възможно да се спука. 

Фолиевите балони позволяват да бъдат ползвани / надувани многократно. След като мине събитието или с времето балоните спаднат, може да вкарате сламка в самозалепващата клапа и да спаднете балона. Сгъвате го и го прибирате на не е на много топло или студено и да не е на пряка слънчева светлина. Ако е здрав, след време балонът може отново да се надуе с въздух или хелий. По същия начин ако балонът леко спадне, може да вкарате сламката в клапата и да го донадуете.

 

Допълнителна информация

ИЗБЕРЕТЕ ВАРИАНТ

НЕНАДУТ, НАДУТ С ВЪЗДУХ